Praktijkruimte Voorburg - Leidschendam

Locatie praktijkruimte: van Arembergelaan 86 in Voorburg

Google Maps routebeschrijving naar praktijk LEV

Vanuit Leidschendam
Mgr. Van Steelaan op. Nadat u onder het spoor door komt (Randstadrail) kunt u bij de derde verkeerslichten linksaf voorsorteren, maar daar volgt u de weg met een flauw bochtje naar rechts, zodat u op de voorsorteerbaan voor linksaf bij de verkeerslichten komt. Daar gaat u linksaf. U komt dan op de Potgieterlaan. Bij de verkeerslichten rechtdoor oversteken. U komt dan op de Van Arembergelaan.

Komend vanuit Den Haag
Van Alkemadelaan afrijden tot u onder de spoorweg doorkomt (rechts zit een benzinestation). Eenmaal onder het spoor door volgt er een soort vorksplitsing (met verkeerslichten). Daar houdt u rechts aan (Laan van Nieuw Oost Einde). Bij de eerste verkeerslichten op de Laan van Nieuw Oost Einde slaat u rechtsaf (Van Arembergelaan).

Komend vanaf de A12
Komt u vanaf de snelweg dan volgt u de A12 tot afslag Voorburg. Onderaan de afslag rechtsaf, bij de volgende verkeerslichten direct linksaf (Laan van Nieuw Oost Einde). Bij 1e verkeerslichten linksaf, Van Arembergelaan.

Komend vanaf de A4 (Leiden)
De A12 opgaan richting Den Haag. Daar neemt u afslag Voorburg. Onderaan de afslag rechtsaf, bij de volgende verkeerslichten direct linksaf (Laan van Nieuw Oost Einde). Bij 1e verkeerslichten linksaf, Van Arembergelaan.

Komend vanuit Rijswijk
Geestbrugweg richting Voorburg afrijden. Gaat over in de Prinses Mariannelaan. Onder Station Voorburg door en dan bij verkeerslichten linksaf (Laan van Nieuw Oost Einde). Bij de tweede verkeerslichten linksaf (Van Arembergelaan).

Openbaar vervoer
Bus 45 stopt in de straat.
Station Den Haag Laan van Nieuw Oost IndiЃEligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Uitgang achterkant, u staat dan op de Van Alphenstraat. Daar loopt u de Van Egmondestraat in. Einde rechts, direct links. Einde links (Van Naeltwijckstraat). U kruist dan de Van de Wateringelaan. Daarna eerste rechts en als deze weg zich splitst houdt u rechts aan (Van Halewijnlaan). Aan het eind van deze weg gaat u linksaf de Van Arembergelaan op.


Van Arembergelaan 86 ~ 2274 BW Voorburg ~ 070-2400044